Anda nak tambah income? Baca blog ini sampai habis ye ...

NAK BELAJAR BUAT DUIT ONLINE RM500 - RM1,000 SEHARI DARI RUMAH?

Mari Saya Kongsikan "TOP SECRET BLUE PRINT" Cara Bagaimana Saya Buat 4-5 Angka Konsisten Setiap Bulan Tanpa Keluar Setitik Peluh Pun...

Tak Percaya? Tak Yakin? Macam Tak Masuk Akal? ....

Tak Mengapa...Rilekkks Bos...

Tengok gambar di bawah ni dulu...

Slide1
Slide4
Slide3

Amacam dah percaya ka bos?

Ini adalah Screenshot Result Sebenar tau!

Dalam masa 2 setengah bulan jer kempen dilancarkan dan masih lagi sedang berjalan.. Ok lah kan income dah 4 Angka dah tu..Tak jauh dah nak capai 5 angka dalam gambar atas tu..

Nak lagi REAL?

Tonton video BUKTI INCOME di bawah...

26165138_558886177785372_9002154806413140572_n

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya.

 

Perkenalkan, nama saya Syabani Zainon.

 

Hari ni saya terpanggil dan terbuka hati untuk berkongsikan bagaimana menjana pendapatan lumayan dengan Bisnes Online Dari Rumah yang saya buat selama lebih kurang 2 tahun kebelakangan ni.

 

Nak bina satu income yang stabil dan lumayan di internet bukanlah sesuatu yang mudah jika kita tiada ilmu yang betul. Dan ini yang berlaku ketika saya mula-mula berjinak dengan bidang ini.

 

Apatah lagi pada masa tu saya masih lagi bekerja secara sepenuh masa sebagai seorang Projek Engineer.

 

Tahu jer lah kan, tugas sebagai seorang projek engineer ni bukannya mudah. Banyak perkara yang perlu diselesaikan setiap hari di tapak bina dan juga di pejabat.

 

Kerja pulak sampai ke tengah malam jika dateline untuk projek dah semakin hampir.

 

Fuhhh..nak buat kerja PART TIME?

 

Memang tak sempat lah jawab nya...

 

Oleh kerana gaji yang diperolehi masih lagi kurang cukup dengan keadaan ekonomi yang semakin mendesak, maka saya mula mencari alternatif lain untuk menambah pendapatan.

 

Alhamdulillah...

 

Pada pertengahan tahun 2016, saya dipertemukan dengan 1 bisnes MLM yang bagi saya masa tu nampak macam peluang cerah. Jadi saya ambik keputusan untuk join dengan yuran permulaan RM560.

 

Lebih kurang 2 bulan sahaja saya mempromosikan produk untuk bisnes MLM tersebut saya dah rasa macam penat sangat sebab sambutan agak sendu.

 

Lepas tu saya terus give up...dan cari lagi beberapa bisnes model yang lain pulak untuk saya buat Part Time secara online.

 

Dah bermacam - macam bisnes online dan macam - macam produk dah saya cuba jual di internet. Fuhhh...boleh tahan jugak penat dia buat bisnes online ni kalau tak kena gayanya dan tak ada ilmu yang betul.

 

Dipendekkan cerita, sampai lah 1 hari saya terjumpa 1 artikel pasal BISNES DIGITAL yang ditulis oleh Tuan Rahman Basri.

 

Dan saya terus baca dan baca seharian suntuk tentang bisnes digital ni dan terus mengkaji bagaimana untuk terjun dalam bisnes digital pulak.

 

Dengan harapan harap - harap kali ni menjadi lah...

 

Saya pun terus mulakan kajian demi kajian dan cubaan demi cubaan..

 

Alhamdulilah...

 

Akhirnya saya temui Formula & Strategi bagaimana nak menjual dengan lebih praktikal dan meraih income lumayan tanpa keluarkan modal yang besar pun dengan bisnes digital ni 🙂

 

Semuanya boleh dilakukan sendiri dari rumah saja. Memang mudah dan jimat!

 

Duduk dirumah, buka laptop, dah boleh On.. tak perlu jumpa orang pun.

 

Konsep bisnes ini memang sesuai sangat lah untuk sesiapa yang jenis PEMALU dan tak pandai nak menjual. hehehehe

 

Dan paling BEST sekali adalah lebih BEBAS tanpa kongkongan sesiapa pun..nanti saya kongsikan..

Income Semasa Menyertai Cabaran Affiliate

Slide1
Slide6
Slide7
Slide8
Slide9
Slide4
Slide11
Slide12
Slide13
Slide14
Slide15
Slide16
Slide17

Haa..banyak lagi testimoni kalau nak share nih..hehehehe 🙂

 

Jadi siapa cakap tak boleh buat income lumayan melalui internet?

 

Tak mustahil untuk anda juga jana pendapatan lumayan jika anda ada ILMU yang betul dan menggunakan sistem yang berkesan.

 

Sekarang Giliran Anda Pula...

 

Hari ini saya bercadang untuk bantu dan memudahkan anda JANA PENDAPATAN lumayan hanya dari rumah saja!

 

Apa perasan anda lepas dah tahu yang sebenarnya nak buat duit dari internet ni bukannya susah sangat pun kalau kena cara nya. 

 

Mesti sangat teruja kan?

 

Nak tahu camana nak buat untuk dapat hasil macam tu jugak……

 

Saya faham perasan anda sebab saya dulu pun macam tu jugak…

 

Anyway, saya kena berterus terang dengan anda…Bisnes ni tak lah semudah duduk goyang kaki dan terus dapat income macam ni…

 

Sebab ia perlukan sedikit pengorbanan masa dan pelaburan wang...

 

Hakikatnya, ramai yang cuba-cuba buat sendiri di luar sana, tapi... tak sempat sampai ke mana dah pun gulung tikar…Ada yang hasil sendu dan ada jugak yang tak dapat hasil langsung!

 

Actually , untuk dapatkan hasil yang lumayan, nak tak nak anda kena jugak dapatkan ilmu yang betul…Ilmu yang betul ni la yang susah otai - otai dan sifu - sifu  lama nak dedahkan…

 

Sebab apa? 

 

Sebab itu lah TOP SECRET diaorang dalam bisnes di internet ni..

 

Cuma anda sekarang bernasib baik sebab saya dah insof dan sedar yang rezeki itu perlu dikongsi dan dah bersedia untuk ajar dan guide anda  A to Z macam mana cara yang betul untuk buat duit online dari rumah terutamanya dalam bisnes digital ni...

 

Berminat Ker?

Mesti lah kannn... 🙂 

 

Baik lah, jika anda berminat nak belajar saya dah sediakan PANDUAN TUTORIAL lengkap untuk anda dalam bentuk video!

 

Siap sekali dengan 2 FUNNEL produk yang dah TERBUKTI berkesan menghasilkan income yang sangat lumayan seperti screenshot diatas...

 

Ya, betul! Saya akan berikan pada anda...

 

Kalau nak, teruskan bacaan sampai habis ye...

Memperkenalkan...

imageedit_31_6974909886
mockupshots-freeimage-mock-00061 (1)

Kompilasi 20 Video Tutorial Lengkap step by step bagaimana Menjana 4 - 5 Angka Sebulan secara Automatik hanya dari rumah.

Slide1

Apa Benda AUTO PROFITS FUNNEL Ni?

Auto Profits Funnel ni adalah gabungan PRODUK, STRATEGI & SISTEM yang telah terbukti berjaya menghasilkan INCOME LUMAYAN di internet.

 

Bahasa mudahnya Auto Profits Funnel ni adalah satu SALES FUNNEL yang proven. 

 

Apa yang best sangat dengan SALES FUNNEL ni?

 

Ya, ia sangat best dan POWERFULL sebab setiap kali sales funnel ini dilancarkan...

 

DUIT AKAN MASUK ke akaun bank mencurah - curah tanpa henti dan tidak boleh di sekat lagi...

 

Dan yang best lagi adalah semua ini akan berlaku secara AUTOMATIK tau...

 

Selepas anda dah siap setup kesemua sistem seperti yang ditunjukkan dalam Auto Profits Funnel ni, ia akan terus berjalan secara AUTOPILOT...

 

Anda boleh pergi jalan - jalan makan angin, pergi melepak, atau nak pergi buat kerja lain pun boleh.

 

Sistem ini akan bekerja dan mencari duit untuk anda. 🙂

 

Sesuai sangat lah untuk anda yang masih bekerja tapi nak cari duit lebih...

 

Bukan sikit tau kawan...

 

Kalau betul - betul follow step by step yang diajarkan dalam Auto Profits Funnel ni anda boleh buat sampai 4 - 5 angka sebulan..

 

Nak buat dengan tak nak buat jaaa.. 🙂 

 

Ishhh...dengar macam best jer kan...

 

Tapi itu lah HAKIKAT nya...

 

Sebab itu lah ramai UNDERGROUND INTERNET MARKETER di luar sana tak nak dedahkan RAHSIA ni...

 

Sebab mereka dah lama buat duit dalam senyap - senyap selama ni...

 

Cuba anda lihat slide screenshot income di bawah ni. Memang income masuk bertalu - talu ke dalam akaun bank setiap hari.

 

Dah macam MESIN COP DUIT dah... 🙂 

"Memang terbaik lah Auto Profits Funnel ni..Baru seminggu saya buat dan ikut step by step seperti yang ditunjukkan saya dah dapat RM1200. Alhamdulillah tak pernah saya jumpa ILMU yang sebigini REAL & PROVEN."

Terima kasih tuan syabani kerana sudi berkongsi ILMU yang sangat mahal ni..

Syahime

Proton Sales Advisor

"Sebelum ni saya banyak buat dropship jer. Ini kali pertama saya jual produk digital dan menggunakan sistem funnel seperti yang diajarkan dalam Auto Profits Funnel.

Hasilnya memang WOW sangat sebab hanya dalam masa 10 hari  sahaja saya dah berjaya hasilkan jualan sehingga RM2300."

Strategi yang ditunjukkan dalam Auto Profits Funnel memang betul - betul real dan menjadi..

Terima kasih tuan syabani berkongsi rezeki dengan saya..

Fikhriyah

Online Entrepenuer

Anda dah Faham & Jelas?

Dah bersedia untuk bina MESIN DUIT anda sendiri sekarang?

passive-income

Ini bukan sembang hype atau angan - angan Mat Jenin bosss...

Tapi ini adalah FORMULA STRATEGI FUNNEL yang real dan proven menghasilkan income yang telah diguna pakai berkali - kali sebelum ia didedahkan...

Baik lah...

Jom saya terangkan apa yang anda akan perolehi dan belajar dengan Auto Profits Funnel ni?

Saya tunjuk dan terangkan bagaimana kesemua komponen dalam Auto Profits Funnel ni bekerja dan bagaimana anda boleh buat duit dari sistem ini.

Saya tunjukkan step by step bagaimana nak Setup Sistem Web & Landing Page anda sendiri yang akan sentiasa bekerja 24jam 7 hari seminggu tanpa letih dan tidur untuk anda. 

Saya tunjukkan step by step bagaimana nak Setup Sistem Autoresponder Terbaik yang akan bekerja dan follow up bakal pelanggan anda secara berjadual dan automatik sehingga mereka membeli produk yang anda jual dengan gembira. 🙂  

Saya tunjukkan step by step bagaimana nak Setup Sistem Traffic Generation dengan TEPAT & TARGETED pada orang yang betul - betul berminat nak beli produk anda. 

Saya tunjukkan apakah produk yang laku keras di internet dan bagaimana untuk anda jual semua produk - produk ini dengan keuntungan sehingga 50% atau sehingga RM98.50 untuk setiap jualan. 

Saya tunjukkan dengan teliti bagaimana nak susun semua sistem ini supaya ia berjalan lancar dan boleh menghasilkan income dalam masa yang sangat singkat selepas ia dilancarkan. 

Saya tunjukkan apakah apps - apps yang anda perlukan dan cara bagaimana menggunakan kesemua apps ini untuk melancarkan lagi sistem bisnes anda. 

Tonton APF Courses Preview di bawah...

** EXCLUSIVE **

Saya tunjukkan secara LIVE (Real) bagaimana saya buat step by step 1 demi 1 dari A-Z semua setting-setting ini pada akaun baru daripada RM0.00 sehingga menjana Income sebanyak RM500++ sehari depan mata anda. 

Anda hanya perlu ikut sahaja step by step bagaimana cara saya buat bermula dari "0" sehingga berjaya hasilkan income.

Jadi, apabila dah selesai semua setting di atas...

Tugas anda hanya...

Monitor sahaja kesemua sistem - sistem ini melalui apps dan...

KAACHING - KAACHING....

Bunyi Sales Masyukkk... 🙂 

imageedit_7_6528161909

Mesti seronok kan tengok duit masuk..

Sambil - sambil lepak dengan kawan pun duit masyuk...

Sambil - sambil tengok TV pun duit masyuk...

Sambil - sambil buat kerja lain pun duit masyuk jugak...

Itulah yang dinamakan sebagai Auto Profits Funnel...

Orang yang bekerja pun boleh buat, surirumah pun boleh buat, student yang masih belajar tapi nak cari side income pun boleh buat.. 🙂 

 

Orang yang BUTA IT pun boleh buat...syaratnya mesti ada kemahuan sahaja.

 

Pasti boleh buat...

Apa lagi yang anda akan dapat sebagai BONUS?..

BONUS UTAMA Done For You Funnels Bernilai RM999

BONUS UTAMA Done For You Funnels Bernilai RM999

2 Set Template Sales Funnel Lengkap A-Z (Plug & Play Series)

Saya berikan anda 2 Set Template Sales Funnel Produk yang telah TERBUKTI menghasilkan Income lumayan di internet.

Anda hanya perlu PLUG & PLAY sahaja kedua - dua template ini ke dalam sistem anda. Dan bersedia untuk terima income atleast 4 angka sebulan tapi kalau dapat sampai 5 angka kira bonus lah.. 🙂

BONUS KE-2 VIP Group Bernilai RM299

BONUS KE-2 VIP Group Bernilai RM299

Jika anda mempunyai masalah atau pertanyaan, anda boleh bertanya di dalam group ini. Saya dan rakan - rakan lain bersedia untuk membantu anda.

Saya juga dah sediakan Road Map khas untuk guide anda langkah demi langkah untuk memulakan bisnes ini...

4147ca3af8bf81f64b5d738c371bfecb_XL

Wow! Macam Best Jer...

Camana Nak Dapatkan Auto Profits Funnel Ni..? 

Ecover-Transparent

Baik lah...

 

Jika anda berminat untuk dapatkan panduan AUTO PROFITS FUNNEL ini, saya nak bagi harga SPECIAL khas untuk anda hari ni...

 

Kalau ikutkan nilai sebenar ilmu "Top Secret" yang saya curahkan dalam Auto Profits Funnel ini yang jarang otai - otai bisnes online yang lain ingin dedahkan...

 

Dan juga berdasarkan pengalaman susah senang dan modal yang banyak dikeluarkan semasa  mengkaji dan mencuba sebelum menemui FORMULA & STRATEGI ini, sepatutnya saya boleh senang-senang untuk kenakan sebanyak RM999 (tanpa bonus).

 

Ditambah lagi dengan semua BONUS yang bernilai RM999 + RM299 = RM1298

 

Tapi...

 

Saya tidak sekejam itu...

 

Niat saya adalah untuk berkongsi ILMU & REZEKI ini dengan anda.

 

Saya TAK NAK harga menjadi batu penghalang KEJAYAAN ANDA dan niat ikhlas saya untuk membantu...

 

Saya yakin nilai harga ini AMAT BERPATUTAN di atas ILMU & PENGALAMAN yang sangat berharga ini, dan pada masa yang sama tidak begitu beri beban pada anda untuk bermula...

 

WIN...WIN Situation lah kan.. 🙂 

 

Baiklah, untuk masa TERHAD 200 Terawal Sahaja...

 

HARGA ASAL

AUTO PROFITS FUNNEL INI IALAH

RM999

Namun

SEKARANG,

TENGAH HARGA PROMO

Auto Profits Funnel + 2 Set Template Sales Funnel Lengkap A-Z + VIP Group

RM999

RM799

RM599

Pelaburan ILMU Bermanfaat Anda Hanya...

>> RM129 SAHAJA <<

Anda boleh tekan butang "TEMPAH SEKARANG" di bawah. 

p/s: Saya tak janji harga ini akan kekal lama dan akan dinaikkan pada bila - bila masa sahaja.

Jaminan Pemulangan Wang 100% Dalam Masa 60 Hari. Tiada Risiko Di Pihak Anda.

Guaranteed-Money-Back

Saya tidak mahu apa - apa pun menjadi penghalang kepada anda untuk mengambil peluang ini sekarang. 

Auto Profits Funnel ini adalah satu Panduan yang REAL & PROVEN menghasilkan income yang lumayan 4-5 Angka di internet. 

Saya pasti, tiada siapa pun diluar sana yang ingin dedahkan Rahsia Besar ini. Namun saya berikan anda peluang untuk cuba BELAJAR & BUAT tanpa sebarang risiko selama 60 hari. 

Jika anda tidak memperoleh apa - apa hasil walau RM1 pun setelah apply segala ILMU & STRATEGI yang saya tunjuk dan ajarkan dalam Auto Profits Funnel ini. 

Hubungi saya melalui email dan saya akan pulangkan wang anda 100% dengan senyuman.

Tetapi, anda akan SANGAT RUGI jika terlepas untuk mengambil peluang ini...

Grab sekarang di bawah sebelum FORMULA & STRATEGI ini ditarik semula dan disimpan rapi.

HARGA PROMO

Auto Profits Funnel + 2 Set Template Sales Funnel Lengkap A-Z + VIP Group

>>RM129 SAHAJA<<

Anda boleh tekan butang "TEMPAH SEKARANG" di bawah. 

p/s: Saya tak janji harga ini akan kekal lama dan akan dinaikkan pada bila - bila masa sahaja.

Penting: Anda akan terus menerima akses ke portal khas Auto Profits Funnel ini dalam masa 24 jam selepas pengesahan bayaran dibuat melalui email anda.

imageedit_70_6396708417

Copyright 2019 - Auto Profits Funnel